Respect The Shooter

"A fotózás a művészet olyan formája, amelyet - akár ha csak amatőr szinten is, de - mindenki gyakorol, mindenki szeret." A Dorko Respect the Shooter kollekciója tisztelgés a fotósok, a magyar fotós társadalom előtt. A magyar fotósok a világ élvonalába tartoznak, ezért is éreztük úgy, hogy itt az ideje, hogy a kedvenc fotósainkat bemutassuk és önálló kapszulakollekciót kapjanak. Elsőként Soós Bertalan fotóművész képei jelennek meg a Respect the Shooter kollekció pólóin.


Soós Bertalan Budapesten él és alkot. Már gyermekkorában is érdekelték a fényképek és hogy hogyan készülnek, de a digitális gépek bejövetelével vált napi szintű elfoglaltsággá számára a fotózás. Mindenhová magával viszi, városi pillanatokra vadászva. Személyes fotónaplója a közösségi oldalakon közelít a 40.000 követőhöz. Hétköznapi pillanatok, városi emberek, különleges hangulatok és fények, vagy ezek keveredése kelti fel leginkább az érdeklődését fotósként.

Berci T-shirt és sapka kollekciójában Budapestről készített egyedi megvilágítású street fotói köszönnek vissza, kiváló grafikusunk, Walkó Gergely komponálásában. A Respect the Shooter pólók és sapkák limitált számban kaphatók a DRK üzletekben és rendelhetők itt a webshopon.

Nézd meg Soós Bertalan további fotóit is és kövesd a munkáit a hivatalos Facebook oldalán!

10% hirlevelfelir pop up
×

Először jársz a Dorko oldalán?

Iratkozz fel hírlevelünkre és

10%

kedvezményt kapsz az első online vásárlásodból.

 
 
Nemed: *
Férfi
Az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.