Mi a Dorko kártya?

A kártya 365 napig érvényes. A kártya tulajdonosok a Dorko kártya használatával akár 20-50% árengedménnyel vásárolhatják meg a Dorko termékeit a DRK BrandStore (Mammut II Bevásárlóközpont) üzletében és Magyarország összes Playersroom üzletében. A Dorko kártya kártya egyedi, névre szóló, másra nem átruházható, csak fényképes igazolvánnyal együtt érvényes! A Dorko kártya más kedvezményekkel nem vonható össze! 

Hogyan vásárolhatok a Dorko kártyával?

Bármely Playersroom és DRK Brand Store üzletben használhatod a kártyádat. Minden terméken fel van tüntetve a kiskereskedelmi illetve a kártya tulajdonosok által fizetendő kedvezményes ár is. Fizetéskor minden esetben szükség van a Dorko kártyára és egy fényképes igazolványra, ezek nélkül nem lehet Club áron vásárolni. Playersroom üzletekben a DRK kártya csak DRK termék megvásárlása esetén jogosíta a kártyatulajdonost Club áron való vásárlásra. DRK Brand Store üzletben a DRK kártya bármely termék Club áron való vásárlására jogosít.  

Hogyan lehetek klubtag?

Országszerte a Playersroom üzlethálózatában és a DRK BrandStore-ban a regisztrációs űrlap kitöltése és az 2.000 Ft-os éves tagsági díj befizetése után. A kártyát kizárólag készpénzzel, illetve bankkártyával lehet megvásárolni, utalványt, kupont, stb. nem áll módunkban elfogadni. 

Igényelhetek-e Dorko kártyát online?

Igen, 2017.01.23-tól már nem csak Playersroom és DRK Brand Store üzletekben, hanem DRK webáruházunkon keresztül is van lehetőség kártya vásárlására.

Jelentkezz be itt az online igényléshez és légy Te is DRK klubtag, hogy egész évben a legjobb árakon vásárolhass!!