Dorko Clubcard

Mit kell tudnod a Dorko Klubkártyáról?

MIRE VALÓ A DORKO KLUBKÁRTYA?+

A Dorko klubkártyáddal egész évben kedvezményes árakon juthatsz hozzá minden Dorko termékhez, valamint a Dorko Loyalty is Royalty jótékonysági programját is támogatod.

A klubtagság 20-50% kedvezményre jogosít fel a magyarországi DRK és Playersroom üzletekben, valamint a dorko.hu webshopban. Az eladott kártya árának 10%-kával a Magyar Vakok és Gyengénlátók Egyesületét is támogatod. A közös cél, hogy minden vak ember mellé kerülhessen egy profin kiképzett segítő négylábú. További információt találsz a Loyalty is Royalty oldalunkon: https://dorko.hu/propaganda/loyaltyisroyalty

A Dorko kártya egyedi, névre szóló, másra nem átruházható, csak fényképes igazolvánnyal együtt érvényes 365 napig. A Dorko kártya más kedvezményekkel nem vonható össze.

HOGYAN LEHETEK KLUBTAG? +
Országszerte a Playersroom üzlethálózatában és a DRK üzletekben a regisztrációs űrlap kitöltése és a 3.000 Ft-os éves tagsági díj befizetése után lehetsz klubtag. Webshopunkon is lehetőséged van kártyát igényelni, szintén egy űrlap kitöltése szükséges hozzá. A kártyát kizárólag készpénzzel, illetve bankkártyával lehet megvásárolni, utalványt, kupont, stb. nem áll módunkban elfogadni. 
IGÉNYELHETEK-E DORKO KLUBKÁRTYÁT ONLINE? +
Igen, január óta webáruházunkon keresztül is van lehetőség kártya vásárlására. Kattints a megrendelés gombra, töltsd ki az űrlapot és válj klubtaggá már ma!
HOGYAN TUDOM MEGÚJÍTANI A KLUBTAGSÁGOMAT?+
A Dorko klubtagság és a hozzátartozó kártya egy évig, azaz 365 napig érvényes. A klubtagság meghosszabbítása szintén üzleteinkben és webshopunkban lehetséges 2.000Ft-ért, mellyel újabb egy évig élvezheted a Dorko klubtagság által nyújtott kedvezményeket.
ELVESZETT A DORKO KLUB KÁRTYÁM.
MI A TEENDŐ?
+
A kártya pótlása bármelyik DRK vagy Playersroom üzletben lehetséges. Pótlás esetén új sorszámú kártyát állítunk ki és a régi kártyát töröljük a rendszerünkből, újra aktiválása nem lehetséges.
A kártya pótlás díja 500 Ft.
HOGYAN VÁSÁROLHATOK A DORKO KLUBKKÁRTYÁVAL? +
Bármely Playersroom és DRK üzletben használhatod a kártyádat. Minden terméken fel van tüntetve a kiskereskedelmi, illetve a kártya tulajdonosok által fizetendő kedvezményes ár is. Fizetéskor minden esetben szükséged lesz a Dorko kártyára és egy fényképes igazolványra, ezek nélkül nem lehet klub áron vásárolni. Mind a DRK, mind a Playersroom üzletekben a Dorko klubkártya csak Dorko termék megvásárlása esetén jogosít fel a kedvezményre.
HOGYAN TÁMOGATOM A VAKVEZETŐ KUTYÁK KÉPZÉSÉT A KÁRTYA MEGVÁSÁRLÁSÁVAL? +
Minden Dorko klubkártya megvásárlásával is hozzá tudsz járulni a Loyalty is Royalty kampányunk gyűjtéséhez, melynek célja, hogy minden vak ember mellé kerülhessen vakvezető kutya. A Dorko klubkártya értékének 10%-kát a Magyar Vakok és Gyengénlátók Egyesületének ajánljuk fel. A kiskutyák kiképzését kiskoráig egyészen az új gazdához kerülésig követjük és folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az Egyesület képviselőivel. Járulj hozzá Te is a klubkártya megvásárlásával, hogy valaki kiképzett segítőtárshoz jusson!
VÁSÁROLHATOK A WEB-SHOPBAN KLUB ÁRAKON? +

Igen, Dorko kártyádat házhozszállítás, aznapi szállítás és Pick Pack Pont-on történő átvétel esetén is használhatod!

Vásárlás menete:
Kattints a „belépés” fülre, majd írd be email címedet és jelszavadat!
FONTOS, hogy amennyiben még nem regisztráltál webshopunkra, ezt tedd meg a Dorko kártya regisztrációnál megadott email címeddel! A belépés után máris böngészhetsz, és sokkal kedvezőbb, klubkártyás árakon vásárolhatod meg a termékeket!
Miután kiválasztottad a terméket, kattints a „kosárba” gombra, majd ezek után folytathatod a további termékek kiválasztását. Amennyiben nem szeretnél több terméket választani, a „rendelés feladása” gombra kattintva befejezheted a vásárlásodat.
Add meg Dorko klubkártya számodat a megfelelő sorban! Miután a kártya számát beírtad, kattints a „kártya érvényesítése” gombra! Amennyiben a kártya száma érvényes, nincs más dolgod, mint kiválasztani a fizetési módot.

Amennyiben kérdésed van, ügyfélszolgálatunk szívesen áll rendelkezésedre!

TOVÁBBI KÉRDÉSEIM LENNÉNEK, HOL KAPHATOK VÁLASZT? +
Hívj minket telefonon a 30/6777-102-es telefonszámon!
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK – DORKO KLUB KÁRTYA +

Klubkártya igénylése

10% hirlevelfelir pop up
×

Először jársz a Dorko oldalán?

Iratkozz fel hírlevelünkre és

10%

kedvezményt kapsz az első online vásárlásodból.

 
 
Nemed: *
Férfi
Az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot elolvastam és elfogadom.